Foglalási feltételek és tudnivalók

A foglalási rendszerünk segítségével tudsz időpontot foglalni hozzánk.

A minimum bérlési idő két óra. Kérjük a foglalásba számold bele az összepakolási időt is, hogy a csúszást és a kapkodást elkerüld. A befejezés előtt 10 perccel kérlek, hagyjátok el a termet.

Igyekszünk minden speciális foglalási igényt teljesíteni. Amennyiben a szokásostól eltérő kora reggeli vagy késő esti időpontot szeretnél foglalni, esetleg több napra is szeretnéd kibérelni a termet, ez esetben hívj minket, és kérj egyedi ajánlatot.

Módosítanád a kezdés vagy a befejezés időpontját, esetleg késés merül fel?

Csúszászra csak abban az esetben van mód, ha a foglalásod után van szabad időpont a stúdióban. Amennyiben nincs, úgy a késés a saját foglalási időtökbe számít bele.

Plusz szolgáltatások

A foglalási rendszeren belül, lehetőség van plusz szolgáltatások (smink és haj) választására is. Ha a sminkelést és/vagy a frizurakészítést ránk bízod, abban az esetben megajándékozunk plusz 60 perccel a foglalás előtt, mely alatt elkészítjük 1 vagy 2 fő sminkjét és haját.

Amennyiben speciális sminkre és/vagy hajra lenne szükség, illetve kettőnél több főnek kellene elkészíteni, abban az esetben kérlek, kérd egyedi árajánlatunkat.

Amennyiben saját sminkessel és/vagy fodrásszal dolgozol, abban az esetben a sminkelésre és/vagy frizurakészítésre a bérlési időn belül van csak lehetőség.

Lemondás

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 2 nappal fogadunk el. A foglalási időpont előtti 24-48 órában történő lemondás esetén a lefoglalt stúdió és szolgáltatások árának 50%-a kerül felszámításra kötbérként. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti és szolgáltatási díj kerül felszámításra.

A kötbért abban az esetben tudjuk elengedni, ha a lemondással egyidőben lefoglalod az új időpontot, vagyis tulajdonképpen átfoglalod egy másik időpontra. Lemondást csak írásban fogadunk el, melyet az info@koastudio.hu címre kérünk elküldeni.

Hivatalos foglalás

Foglalásod csak a visszaigazoló e-mail megérkezését követően válik érvényessé.

Feltételek elfogadása

A Tovább gomb megnyomásával elfogadod az itt leírt foglalási feltételeket és tudnivalókat.