Szolgáltatások

A STÚDIÓ

Klasszikus, igényes (Oliphant stílusú) kézzel festett vászon hátterek teszik egyedivé a stúdiót, melyeket megrendelésre is készítünk. (www.koabackdrops.com)

Gyönyörű, napos, 54 nm-es a helyiség, két külön sminkes állással, egy világos letisztult díszléces sarokkal és egy fehér fallal vár. A természetes fény 3 nagy ablakon keresztül jut be a stúdióba, de lehetőség van a teljes szoba sötétítésére is, illetve stúdióvakuk és fényformálók használatára.

Bérlési feltételek

Rendelkezésre állnak fix és mozgatható hátterek, amennyiben speciális igényed van, jelezd előre, mert a stúdió építésben is segítünk, így spórolunk neked időt a bérlésből. Kérjük fokozottan ügyelj a hátterek épségére. Ha valamit elmozdítottál, kérjük a helyére tedd vissza. MINDIG NYITVA – Várunk a hét minden napján, szabad kapacitás függvényében (kivéve december 23-26. és január 1-2.), a nyitvatartási időt hozzád igazítjuk!

ÁRAK

Bérleti díj:

5 000 Ft / Óra

(Minimum bérlési idő: 2 óra)

Teljes nap:

40 000 Ft

(Teljes nap = 8 óra)

Natúr smink:

7 500 Ft

Haj:

7 500 Ft

Smink és frizura:

15 000 Ft

Egyéb sminkes igények esetén:

egyedi árajánlat

(A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.)

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A foglalásod lemondására  legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 2 nappal van lehetőséged. A foglalási időpont előtti 24-48 órában a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra kötbérként. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra, kivéve ha a lemondással egy időben lefoglalod az új időpontod.

Amennyiben lemondásra vagy módosításra kerülne a sor, ezt kizárólag e-mailben fogadjuk el.

info@koastudio.hu

Smink és fodrász

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre (foglalásra) mi biztosítunk, ebben az esetben megajándékozunk a készülődési idővel. Ha Te gondoskodsz sminkesről és fodrászról a készülődésre a bérlési időn belül van lehetőség.

Technika

Háttértartók, 3db Mikrosat vaku, Bum állvány (amennyiben a bum állványt szeretnéd használni, előre jelezd e-mailben). Fényformálók: 55 cm-es Beauty dish diffúzorral, 150-es Octobox, 2db 4X180-as Softbox.

Háttereinkről

A KOA BACKDROPS speciális háttereit olyan fényképészek és filmesek számára terveztük, akik el akarnak térni a megszokottól és a páratlan végeredmény megszületésére törekednek. Kiváló minőségű olasz (300-400g) alapozott festővászont használunk, egyedileg kézzel készítünk minden hátteret, ami garancia a sajátos és utánozhatatlan munka megteremtésére. A fix háttereink között találsz szürkét, barnát, zöldet,lilát, türkizt, és homok színeket. A méretek eltérőek, van lehetőség egész alakos képek készítésére is.