Szolgáltatások

A STÚDIÓ

Klasszikus, igényes (Oliphant stílusú) kézzel festett vászon hátterek teszik egyedivé a stúdiót, melyeket megrendelésre is készítünk. (www.koabackdrops.com)

Gyönyörű, napos, 54 nm-es a helyiség, két külön sminkes állással, egy világos letisztult díszléces sarokkal és egy fehér fallal vár. A természetes fény 3 nagy ablakon keresztül jut be a stúdióba, de lehetőség van a teljes szoba sötétítésére is, illetve stúdióvakuk és fényformálók használatára.

FOGLALÁSI FELTÉTELEK ÉS TUDNIVALÓK

Klasszikus, egyedi  kézzel festett vászon hátterek teszik egyedivé a stúdiót, melyeket megrendelésre is készítünk. (www.koabackdrops.com)
Gyönyörű, napos, 54 nm-es a helyiség, sminkes állással, fehér letisztult díszléces sarokkal  és kézzel festett KOA hátterekkel vár.  A természetes fény 3 nagy ablakon keresztül jut be a stúdióba, de lehetőség van a teljes szoba sötétítésére is, illetve stúdióvakuk és fényformálók használatára.

BÉRLÉSI FELTÉTELEK

Stúdióinkat a weboldalon, az “online foglalás” menüben elérhető foglalási táblázatban tudjátok lefoglalni.
Kollégánk a beírt foglalások alapján fogad minden kedves fotóst és vendégeit a helyszínen. A technikai szünetekben kávéval várunk Benneteket.
Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk, ebben az esetben a foglalási időbe ez nem számít bele. Saját sminkes/fodrász esetén sminkszoba bérelhető 3.000 Ft/óra áron, ha szobabérlésre nincs szükség, a folyosón elhelyezett sminkes asztal áll rendelkezésre. A folyosón elhelyezett asztalok használata ingyenes, érkezési sorrendben lehet elfoglalni őket, előrefoglalásukra nincs mód.
A foglalási idő lejárta előtt 10 perccel, kollégánk kopogtatással jelzi a foglalási idő lejártának közeledtét, segítve ezzel a folyamatos és zökkenőmentes bérlést. Szeretnénk kérni a foglalási idő betartását, tekintettel az utánad érkező vendégeinkre. Késésed esetén csúszás csak abban az esetben lehetséges, amennyiben van szabad időpont utánatok. Ha nincsen, akkor a késés a foglalási időtökbe számít bele. Kérünk, hogy úgy kalkulálj, hogy az előre lefoglalt helyiség bérleti díját akkor is kérjük megfizetni, ha korábban végeznél. Megértésedet előre is köszönjük!
Az a vendég, aki több alkalommal foglal nálunk, úgy hogy az adott időpontban nem jelenik meg a stúdióban, nem mondja le a foglalását időben és telefonon sem elérhető, annak foglalását a későbbiekben nem tudjuk fogadni, teljesíteni. Ezzel szemben örülünk visszajáró fotós vendégeinknek és még jobban örülünk akkor, ha a foglalásokat a fotós intézi, ez kevesebb okot ad a félreértésekre, kollégáink is könnyebben eligazodnak egy sűrűbben foglalt időszakban.
Film illetve klip forgatáshoz, kollekció vagy magazin fotózáshoz, workshophoz vagy egyéb rendezvényekhez is várunk szeretettel, de a helyzet sokfélesége miatt ilyen esetekre fix árat nem tudunk kiírni, ezért arra kérünk, kérd kollégánk egyedi ajánlatát.
Stúdiónkban kizárólag készpénzfizetési lehetőség van és bankautomata sincs a közelben, ezért kérjük, hogy a foglalásnak megfelelő készpénzzel érkezzetek.

ÁRAK

 

Bérleti díj – hétköznap:

6 000 Ft / Óra

Bérleti díj – hétvégén:

7 000 Ft / Óra

(Minimum bérlési idő: 1 óra)

Teljes nap:

55 000 Ft

(Teljes nap = 10 óra)

Sminkes és fodrász igényedet kérjük a stúdió foglalásával egy időben jelezni.

Smink:

9 000 Ft

Fodrász:

5 000 Ft

Smink, fodrász együtt

12 000 Ft / alkalom

Egyéb sminkes igények esetén:

egyedi árajánlat

(A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.)

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Stúdió lemondást díjmentesen legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 2 nappal fogadunk el. A foglalási időpont előtti 24-48 órában a lefoglalt stúdió 50%-a kerül felszámításra kötbérként. 24 órán belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a teljes bérleti díj kerül felszámításra. A kötbért abban az esetben van módunk elengedni, ha a lemondással egyidőben lefoglalod az új időpontot, vagyis tulajdonképpen átfoglalod egy másik időpontra. Lemondást csak írásban fogadunk el, melyet a berles@studiolightroom.hu címre kérünk elküldeni.

Smink és fodrász

Sminkest, fodrászt előzetes kérésre mi biztosítunk, ebben az esetben a foglalási időbe ez nem számít bele. Saját sminkes/fodrász esetén sminkszoba bérelhető 3.000 Ft/óra áron, ha szobabérlésre nincs szükség, a folyosón elhelyezett sminkes asztal áll rendelkezésre. A folyosón elhelyezett asztalok használata ingyenes, érkezési sorrendben lehet elfoglalni őket, előrefoglalásukra nincs mód. Sminkes és fodrász igényedet kérjük a stúdió foglalásával egy időben jelezni.

Technika

Háttértartók, 3db Mikrosat vaku, Bum állvány. Fényformálók: 55 cm-es Beauty dish diffúzorral, 150-es Octobox, 1db 4X180-as Softbox, Lastolite Triflip derítőlapok és tartó, univerzális kioldók, 2 dv V FLat. A stúdióban lévő minden kellék használata benne foglaltatik a bérlés árában.

Háttereinkről

A KOA BACKDROPS speciális háttereit olyan fényképészek és filmesek számára terveztük, akik el akarnak térni a megszokottól és a páratlan végeredmény megszületésére törekednek. Kiváló minőségű olasz (290g) alapozott festővásznat használunk, egyedileg kézzel készítünk minden hátteret, ami garancia a sajátos és utánozhatatlan munka megteremtésére. A fix háttereink között találsz szürkét, bézst, olivazöldet és barnákat. A repertoár folyamatosan bővül, így.