SZOLGÁLTATÁS

KOA STUDIO – BÉRLÉS

Gyönyörű, napos, 54 nm-es helyiség, két  külön sminkes állással. A természetes fény 3 nagy ablakon keresztül jut be a stúdióba, de lehetőség van a teljes szoba sötétítésére is, illetve stúdió-vakuk és fény-formálok  használatára.

Klasszikus, igényes, egyedi, (Oliphant stílusú) kézzel festett vászon hátterek, melyeket megrendelésre is készítek (Igény esetén megvásárolható: www.koadesign.hu)

A stúdió bérlése mellett, a KOA kreatív csapat is a rendelkezésedre áll! – Fotós, sminkes, stlylist, fodrász! – Elkészítjük akár a személyes portfóliód (üzleti, családi, ünnepi, meglepetés stb.) vagy te is elkészítheted a kreatív csapatunkkal, amit szeretnél! Érdeklődj a részletekről!

Sminkelésre, frizurakészítésre a bérlési időn belül van lehetőség.

+BÓNUSZ: Ha ezeket rám bízod, megajándékozlak plusz 60 perccel a foglalás előtt, ezalatt elkészítem 1 fő sminkjét és haját.

MINDIG NYITVA  – Az év minden napján jöhetsz a szabad kapacitás függvényében (kivéve december 23-26. és január 1-2.), a nyitvatartási időt hozzád igazítjuk!

Mennyiért?

Bérleti díj:

5 000 Ft / Óra

(Minimum bérlési idő: 2 óra)

Teljes nap:

30 000 Ft

(Teljes nap = 8 óra)

Natúr smink:

5 000 Ft

Haj:

5 000 Ft

Egyéb sminkes igények esetén:

egyedi árajánlat

Vászonfestés és vásárlás:

egyedi árajánlat

Hol?

Cím: 1047 Budapest, Károlyi István utca 10. 3. épület 2. emelet

Megközelítés: Újpest Központ metrómegállótól a 147-es busszal az Attila utcai megállónál kell leszállni. Újpest Városkapu metrómegállótól gyalog 10 perc séta.

Nyitvatartás : Az év minden napján jöhetsz a szabad kapacitás függvényében (kivéve december 23-26. és január 1-2.), a nyitvatartási időt hozzátok igazítjuk.

Nyitvatartás

Az év minden napján jöhetsz a szabad kapacitás függvényében (kivéve december 23-26. és január 1-2.), a nyitvatartási időt hozzátok igazítjuk.

Foglalás

Várjuk a foglalásokat online is és telefonon is.

+36 20 533 8196

info@koastudio.hu

Lemondás

Lemondási vagy módosítási szándékod kérlek (min.) 24 órával előbb jelezd felénk, amennyiben ez elmarad, a bérlés a teljes összege felszámításra kerül.

Köszönjük a megértésed!